In 2021 is er pas weer ruimte voor oppashonden!


U kunt uw hond brengen voor dag of vakantieopvang in huiselijke kring. Vanwege de huidige samenstelling van onze eigen honden en oppashonden(geslacht, formaat en leeftijd) gaat onze voorkeur naar teefjes.

Teefjes die loops zijn kunnen ook bij ons terecht mits u de loopsheid van te voren meldt en de hond zichzelf redelijk schoon houdt. 


Hoe ziet een dag er uit voor uw hond als hij een dagje bij mij is of logeert?  

sMorgens ga ik ongeveer een uur met de honden wandelen, vanuit de tuin lopen we zo het buitengebied in. Een paar keer per week pakken we de auto en gaan we ergens anders wandelen.

Als er pups of oude hondjes zijn die niet mee kunnen met de lange wandeling dan loop ik daar een klein rondje mee of ze redden zich in onze ruime tuin of speelweide. Overdag kunnen de honden regelmatig in de tuin en de deur naar het terras staat bijna altijd open. Gedurende de dag zorg ik ervoor dat de honden elkaar niet lastig vallen en een rustig plekje hebben om lekker te slapen of op een kluifje te knabbelen. In de zomermaanden is er savonds ook nog een wandeling of laten we de honden zwemmen.

Zelf heb ik 3 honden en omdat honden binnen ons gezin worden opgevangen wil ik altijd even kennis maken met uw hond. Ik vang geen honden op die langdurig blaffen en/of piepen. Vooral als de hond langer bij ons verblijft, vind ik het prettig als uw hond los kan lopen bij het wandelen (als er geen verkeer in de buurt is natuurlijk)  

Meestal kan ik op basis van een korte kennismaking wel inschatten of uw hond bij ons gezin en bij onze honden past. Mocht er een kennismakingsdag nodig zijn dan geldt hiervoor het gewone tarief.

De kosten zijn 15 euro per dag/evt nacht. 

De tijden waarop u de hond kunt brengen en halen zijn altijd volgens afspraak tussen 7.15 tot 9.00 en van 17.00 tot 20.30

Bij een haal en brengmoment in het weekend (vrijdagavond 19 uur tot en met zondagavond 20.30) zijn er extra kosten van 10 euro.

Op feestdagen (inclusief de dag voor en na deze feestdagen) zijn de kosten 25 euro per 24 uur. 
 (Oud en Nieuwjaarsdag, Pasen, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Koningsdag, Winterswijks Volksfeest, Zwarte Cross, Kerstmis

Prijzen zijn exclusief voer, u kunt uw eigen voer meegeven, ook als u uw hond kvv geeft.

Als u uw hond bij ons komt brengen hoeft u alleen voer mee te nemen. Speeltjes, voerbakken, kleden, manden, entingsboekje ed kunt u beter niet meegeven, deze raken misschien zoek of gaan kapot en het is ook lastig om te onthouden welke spullen bij welke hond horen. Ik heb zelf voldoende speeltjes, manden, kleden, benches , tuigjes en voerbakken. .

Lees voordat u contact opneemt de Algemene Voorwaarden.